­­­­­­­­­­

PGL Entreprise udfører alle former for terrasser i træ og komposit

Hvis du drømmer om en ny terrasse, så er du kommet til det rigtige sted. PGL Entreprise udfører alle former for terrasser i træ og komposit samt træhegn i og omkring Roskilde.
Vi står klar til at hjælpe dig gennem hele processen.

Hos PGL Entreprise lægger vi stor vægt på god dialog med vores kunder, derfor kan du regne med os, både når det gælder idégenerering, materialerådgivning, udførelse og oprydning.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

PGL Entreprise udfører alle former for terrasser

Der er et utal af muligheder for, hvordan din terrasse kan tage form, så lad os drøfte dem sammen. Så sikrer du dig, at du får alle relevante overvejelser med.
Hvad end du allerede har en klar plan for, hvordan din terrasse skal se ud eller ej, kan du roligt sætte os på sagen. PGL Entreprise har hjulpet med at gøre terrassedrømme til virkelighed siden 2011, så vi har en solid erfaring, som kan komme dig til gode.

Vi hører dine ønsker og behov.

Vi hjælper dig med at opføre din terrasse i en kvalitet, der gør, at du kan få glæde af den i årevis. Vi har helt styr på at lave professionelle fundamenter, så din udeoase forbliver jævn og stabil. Vores mangeårige erfaring gør, at vi har styr på, hvilke terrassebrædder, der ikke bare er flotte men også holdbare og lækre for dine bare tæer. Du er velkommen til at stille spørgsmål løbende, så deler vi gerne ud af vores professionelle viden.

Lad os gøre dine terrassedrømme til virkelighed!

Få et uforpligtende tilbud og konkurrencevenlige priser.
Kontakt os på telefon 60 84 73 02 eller skriv til os på philip@pglentreprise.dk, så vi kan få gang i processen.