­­­­­­­­­­

Effektiv snerydning og saltning i Roskilde, Brøndby og Hvidovre

Vil du gerne have ryddet sne på din vej eller i din ejerforening?

Vi hjælper både privatkunder og erhvervskunder med snerydning hos PGL Entreprise. Vi rykker ud med vores snerydningsmaskiner, når sneen falder. Det skal gerne give dig så lidt besvær som overhovedet muligt, at der falder sne, og der er glat føre udenfor. Bor du i Roskilde, Hvidovre eller Brøndby, kan du hyre os til at sørge for, at din vej er fri for sne. Så kan både du og dine naboer komme på arbejde til tiden. Hos PGL Entreprise kan vi også tilbyde andre services såsom belægningsarbejde

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Pas godt på dig selv og dine medarbejdere i vinterhalvåret!

Frosten kan komme snigende, når vi mindst venter den, og en frostbelagt plads giver risiko for fald og biluheld. Hvis du allierer dig med os, kan du roligt slippe de bekymringer og bruge din energi på noget mere spændende.

Vi sørger for snerydning, så din plads er sikker at færdes på kl. 7.00

PGL Entreprise udbyder snerydning og glatførebekæmpelse til erhverv og kommuner. Hyrer du os, sikrer du de bedste betingelser for dig og dine medarbejdere, når føret er glat. Vi holder øje med vejrprognoserne og vejdirektoratet døgnet rundt, så vi straks kan rykke ud. Vi sørger for, at din plads er sikker at færdes på kl. 7.00, når I møder ind, og vi kommer tilbage i løbet af dagen, når det er nødvendigt. Vores job er at sørge for din tryghed, magelighed og sikkerhed, når frosten sætter ind.

Med en aftale hos os, kan du komme let og sikkert frem hele vintersæsonen

Gør som de andre – hyr Roskildes professionelle snerydnings- og glatførebekæmpelseshold! Vi sørger allerede for snerydning og glatføringsbekæmpelse på 30 pladser, så vi er velrutinerede i faget. Med en aftale hos os, kan du komme let og sikkert frem hele vintersæsonen.

Vi har det nyeste og bedste grej på markedet til snerydning

Vi råder både over små og store sneplove samt de bedste saltspredere og kontrolsystemer. Med det revolutionerende HillTip HTrack™ styringssystem, kan vi dokumentere, hvornår og hvor vi har været på din plads. Ved hjælp af HillTip HTrack™ giver vi både din økonomi og miljøet de bedste betingelser. Styringssystemet udregner, hvor meget salt vi skal sprede i forhold til føret og vores kørehastighed, så vi ikke oversalter. Unødvendige mængder salt koster både dig og miljøet dyrt, og det er der ingen grund til. Sidst men ikke mindst dokumenterer systemet, hvor meget salt vi har spredt, så du kan se, at vi ikke snyder dig.

Få et tilbud på snerydning og saltning

Vælger du os, slipper du for bøvl, kulde og skadede medarbejdere!
Få vintersæsonen under kontrol allerede nu!
Kontakt os via email på philip@pglentreprise.dk eller på telefon 60 84 73 02, for at høre nærmere og få et uforpligtende tilbud til en konkurrencevenlig pris. Vi rydder sne i Roskilde, men tilbyder også snerydning i Brøndby og Hvidovre og de omliggende byer.