Et godt fundament er grundlaget for et stærkt byggeri.

Hvis du vælger PGL Entreprise, sikrer du dig, at dit fundament er af bedste kvalitet.

Vi er håndværkere med mange års erfaring, så vi kan vores kram. Vi leverer et professionelt og ordentligt produkt, og vi rydder op efter os selv. Læn dig trygt tilbage og lad os klare arbejdet!

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

PGL Entreprise tilbyder vores service i og omkring Roskilde

Vi udbyder alle former for fundamenter lige fra tilbygninger til store erhvervsbygninger, lader og haller, og vi tilbyder at stå for totalentreprisen for tilbygninger.

Hos os får du mulighed for at snakke dit projekt igennem fra A til Z, så du trygt kan regne med, at dine ønsker bliver til virkelighed. I samarbejde designer vi det, du drømmer om.
Vi klarer alt fra gravearbejde til forskalling, støbearbejde, isolation og terrændæk.

Døjer du med fugtskader?

Så lad os anlægge omfangsdræn for dig. Omfangsdræn er især en god investering, hvis du kan se, at soklen og fundamentet på dit hus suger fugt. En investering i omfangsdræn kan redde din kælder og ikke mindst dit hus fra skimmelsvamp og større fugtskader på sigt.

Vores team står altid klar til at rådgive dig

Vi råder over de bedste maskiner og det nyeste grej på markedet, hvilket er med til at sikre, at du får et fundament i topkvalitet. PGL Entreprise har været i sving siden år 2011. Med de adskillige års erfaring i rygsækken, har vi en klar idé om, hvad der fungerer, og hvad der ikke fungerer. Vores team står altid klar til at rådgive dig.

Da vi er en lille lokal virksomhed, har vi selv hænderne med i hele processen. Derfor går vi ekstra meget op i, at både du og vi er tilfredse med resultatet. Vi har en stor faglig stolthed, som vi ikke går på kompromis med. Vores mål er, at du får et produkt af bedste kvalitet, som kan glæde og gavne dig i årevis.

Hvorfor stå med bøvlet selv, når du kan hyre et professionelt team, der sikrer topkvalitet?

Hvad end du har en klar plan eller en tidligt spirende idé, så er vi klar til at få en god snak om dit projekt. Vi giver gerne et uforpligtende tilbud, og vores priser er konkurrencedygtige.

Stå stærkt med et solidt fundament fra PGL Entreprise!

Skal du have udført fundamentarbejde i Roskilde, Hvidovre eller Brøndby? Så kontakt os på telefon 60 84 73 02 eller skriv til os på philip@pglentreprise.dk, så vi kan få gang i processen.

Fundament udføres i Hvidovre. Roskilde og Brøndby