Din ekspert i brolægning i Roskilde, Brøndby og Hvidovre

Vil du gerne have etableret en have på en nybygget grund? Så er der professionel hjælp at hente hos din lokale brolægger.

Lige meget om du gerne vil have taget dine gamle fliser op eller lagt nye, så kan vi være behjælpelige. Hos PGL Entreprise er vi nemlig eksperter i brolægning. Det gælder alt fra anlægsarbejde af haver til belægning af indkørsler eller baggårde. Vil du have os til at lave det forudgående arbejde med udgravning, klarer vi også det, men vi giver også gerne tilbud på brolægning alene. Vi opererer i bl.a. Roskilde, Brøndby og Hvidovre og løser opgaver for både privatkunder og erhvervskunder.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Brolægning i alle afskygninger

  • Terrasser og indkørsler
  • Fortov og gågader
  • Parkeringspladser og udenomsarealer
  • Øvrige former for brolægning

Rådgivning om materialer og sten

Brolægning kan være mange ting. Vi lægger alt inden for sten, hvad enten du så foretrækker granitsten, brosten, fliser, herregårdssten eller brændt ler. Hvad der passer bedst til den enkelte opgave afhænger af flere faktorer. En ting er kundens behov og præferencer, og en anden er de omkringliggende omgivelser.
Er du i tvivl om, hvilke sten du skal vælge til din nye indkørsel eller terrasse, giver vi dig gerne gode råd med på vejen ud fra vores faglige synspunkt. Vi ved alt om de forskellige typer af sten og har et godt overblik over alt fra holdbarhed og kvalitet til vedligehold og vejrbestandighed.

Brolægger med sans for detaljen

Når vi går ind til en opgave med brolægning, gør vi det altid med det mål for øje at skabe det bedst mulige og flotteste resultat. Vi er bevidste om, at præcision er afgørende for et vellykket resultat, og vi springer aldrig over, hvor gærdet er lavest.
Vi er stolte af vores håndværk og stiller store krav til de resultater, som vi leverer til dig som kunde. Først når både du som kunde og vi som fagmænd er tilfredse, er en opgave løst til fulde.

Kontakt os i dag og få et tilbud på brolægning

Vi hører gerne fra dig på telefon 60 84 73 02, hvis du har spørgsmål eller gerne vil have os til at udarbejde et tilbud på brolægning til dig. Du har også mulighed for at skrive til os på philip@pglentreprise.dk. Vi dækker hele Roskilde, Hvidovre og Brøndby.

Vi kører med konkurrencedygtige priser uden at gå på kompromis med kvaliteten af vores arbejde.