Anlægsgartner i Roskilde

Træf de rigtige beslutninger

Hos PGL entreprise har vi stor forståelse for, at det kan være svært at skulle træffe beslutninger omkring sine udendørsaraler. Hvordan bliver terrassen lagt bedst muligt, og hvordan bliver der lavet en løsning for haven, der er så funktionel som muligt? Dette er spørgsmål, vores anlægsgartnere ofte beskæftiger sig med, og de er uddannede i at vejlede dig og hjælpe dig på vej mod at træffe de rigtige beslutninger. Vi kan derfor med sikkerhed sige, at der ikke bliver lavet nogle uholdbare løsninger, når du har en anlægsgartner med på råd.

Bor du i Roskilde eller omegn, hjælper vi dig gerne med dit anlægsarbejde. Vi dækker også Brøndby og Hvidovre.

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Få udført professionelt arbejde

Når du hyrer en anlægsgartner hos os, er du sikret et professionelt stykke arbejde og et resultat i højeste kvalitet. Du skal ikke bekymre dig om, om løsningerne er holdbare. Dette har vi taget højde for, og det er vores job som anlægsgartnere at sikre en holdbar løsning, du bliver glad for og får glæde af i mange år. Vi vægter kommunikation højt, og det er vigtigt for os, at du er med på under hele forløbet, så du får det lige præcis, som du vil have det.

Kontakt din lokale anlægsgartner

Har du spørgsmål til vores anlægsgartnere, eller kunne du tænke dig at vide mere om vores arbejde, er du til enhver tid velkommen til at kontakte os på telefon: 60 84 73 02 eller mail: philip@pglentreprise.dk. Vi står altid klar til at tage en snak med dig og høre om dine ønsker og sende dig et uforpligtende tilbud. Vi har mange års erfaring med anlægsarbejde i Roskilde, Brøndby samt Hvidovre.

Vi tilbyder også hjælp til snerydning og brolægning.