Anlægsarbejde i Roskilde

Drømmer du om en ny have med smukke bede og stier i flotte sten? Lad os hjælpe dig med at realisere din drøm.

Hos PGL Entreprise hjælper vi vores kunder med at anlægge deres have. Anlægsarbejde er et af vores kerneområder, og vi har flere års erfaring inden for feltet. Hvad enten du allerede har en have, som du gerne vil have renoveret, eller du er flyttet i et nybyggeri, hvor der endnu ikke er anlagt have, har vores anlægsgartnere kompetencerne og maskinerne til at løfte opgaven. Bor du i Roskilde eller omegn, hjælper vi dig gerne med dit anlægsarbejde. Vi tilbyder også vores services i Brøndby og Hvidovre, som udover anlægsarbejde kan omfatte fundamentarbejde eller brolægning

Udfyld formularen, så vender vi tilbage til dig.

  • Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hvordan ser din drømmehave ud?

En have er et vidt begreb. Nogle haver består af en græsplæne og en hæk – og ikke andet. Andre haver har flere hyggekroge og miljøer rundt om i haven, mens andre er fyldt med små bede, der bliver nusset om, og stier rundt om i haven. Lige meget hvilken type af have, du ønsker dig, kan vi få det til at ske, hvis du hyrer os til anlægsarbejdet.

Du skal bare huske at have in mente, at en have også kræver vedligehold. Ønsker du dig en simpel have, hvor der bare skal slås græs og klippes hæk, er det til at komme over. Men drømmer du derimod om en have med et væld af elementer og bede, skal du også gerne have lysten og tiden til at vedligeholde din have. Eller råd til at få andre til at passe din have.

Anlægsarbejde når det er bedst

Ved enhver form for anlægsarbejde er kvalitet et afgørende element. Bliver tingene ikke gjort ordentligt, skal det laves om. Og det kan koste dyrt. Hos os er du sikker på en professionel løsning første gang. Vi udfører vores arbejde med en stor portion erfaring og know-how i bagagen, og vi vil gerne levere et stykke arbejde til dig, som vi som fagmænd kan være stolte af. Det er vores fokus ved hver eneste opgave med anlægsarbejde, som vi løser – stor som lille.

Få et tilbud på anlægsarbejde

Vi hører gerne fra dig, hvis du planlægger at gå i gang med anlægsarbejde i din have i Roskilde og omegn. Vi kører også ud til Brøndby og Hvidovre. Vi udarbejder altid gerne et uforpligtende tilbud til dig med udgangspunkt i en konkurrencedygtig pris. Du kan ringe til os på telefon 60 84 73 02 eller skrive til os på philip@pglentreprise.dk.